Group Fitness Class Schedule
London King & Wellington, London, Ontario - Coed / Women's

355 Wellington St. London Ontario  N6A 3N7
(519) 433-0601

Back to club page

Group Fitness PEAK Training United Schedule
Jun 4, 2018 - Jul 1, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:30 AMPEAK
6:30 AM - 7:00 AM
(30 mins)
PEAK
6:30 AM - 7:00 AM
(30 mins)
7:00 AMPEAK
7:00 AM - 7:30 AM
(30 mins)
PEAK
7:00 AM - 7:30 AM
(30 mins)
9:30 AMPEAK
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)
10:00 AMPEAK
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
12:15 PMPEAK
12:15 PM - 12:45 PM
(30 mins)
PEAK
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
PEAK
12:15 PM - 12:45 PM
(30 mins)
PEAK
12:15 PM - 12:45 PM
(30 mins)
PEAK
12:15 PM - 12:45 PM
(30 mins)
12:45 PMPEAK STARTER
12:45 PM - 1:15 PM
(30 mins)
5:30 PMPEAK
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
PEAK
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
PEAK
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
PEAK
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
PEAK
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
6:00 PMPEAK
6:00 PM - 6:30 PM
(30 mins)
PEAK
6:00 PM - 6:30 PM
(30 mins)
PEAK
6:00 PM - 6:30 PM
(30 mins)
PEAK
6:00 PM - 6:30 PM
(30 mins)
6:30 PMPEAK
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
PEAK
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
PEAK STARTER
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
7:00 PMPEAK
7:00 PM - 7:30 PM
(30 mins)

Group Fitness Hot Yoga Schedule
Sep 4, 2017 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMHOT YOGA
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
HOT YOGA
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
8:30 AMYOGA
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:00 AMHOT YOGA
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
10:00 AMYOGA
10:00 AM - 11:15 AM
(75 mins)
YOGA
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
YOGA
10:00 AM - 11:15 AM
(75 mins)
HOT YOGA
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:30 AMHOT YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:00 AMPILATES
11:00 AM - 11:15 AM
(15 mins)
12:00 PMYIN/YANG YOGA
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
HOT YOGA
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
HOT YOGA
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
HOT POWER YOGA
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
HOT POWER YOGA
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
12:15 PMYOGA
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
YOGA
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
1:30 PMHOT YOGA
1:30 PM - 2:30 PM
(60 mins)
4:30 PMHOT YIN YOGA
4:30 PM - 6:00 PM
(90 mins)
5:00 PMHOT YOGA
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
HOT YOGA
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
HOT YOGA
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
HOT YOGA
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PMHOT POWER YOGA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PMHOT POWER YOGA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
HOT YOGA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
HOT POWER YOGA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
HOT YIN YOGA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PMHOT YOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
8:00 PMHOT YOGA
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)
HOT POWER YOGA
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)
HOT YOGA
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)
8:30 PMHOT YIN YOGA
8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)
HOT YOGA
8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Women's Schedule
Sep 4, 2017 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:45 AMBODYSTEP™
9:45 AM - 10:45 AM
(60 mins)
10:15 AMBODYATTACK™
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
11:00 AMYOGA
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
11:15 AMBODYPUMP™
11:15 AM - 12:15 PM
(60 mins)
12:15 PMBODYPUMP™
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
BODYSTEP™
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
BODYFLOW®
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
BODYATTACK™
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
5:30 PMBODYSTEP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Aqua Schedule
Sep 4, 2017 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
10:00 AMAQUA ZUMBA
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
12:15 PMAQUA FIT
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
AQUA FIT
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 4, 2017 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:00 AMBODYPUMP™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
10:00 AMBODYSTEP™
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
11:30 AMBODYFLOW®
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
12:15 PMBODYVIVE™
12:15 PM - 12:45 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
NEWBODY
12:15 PM - 12:45 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
12:15 PM - 12:45 PM
(30 mins)
12:45 PMCXWORX™
12:45 PM - 1:15 PM
(30 mins)
HIIT
12:45 PM - 1:15 PM
(30 mins)
CXWORX™
12:45 PM - 1:15 PM
(30 mins)
4:30 PMBODYPUMP™
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
CXWORX™
4:30 PM - 5:00 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:00 PMBODYATTACK™
5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)
5:30 PMBODYCOMBAT™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYSTEP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYSTEP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PMCXWORX™
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
CXWORX™
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
BODYATTACK™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PMBODYFLOW®
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:15 PMBODYPUMP™
7:15 PM - 8:15 PM
(60 mins)
7:30 PMBODYFLOW®
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
8:00 PMBODYPUMP™
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 4, 2017 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMRIDE
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
7:00 AMRPM™
7:00 AM - 7:55 AM
(55 mins)
9:00 AMRPM™
9:00 AM - 9:55 AM
(55 mins)
12:15 PMRPM™
12:15 PM - 1:10 PM
(55 mins)
RPM™
12:15 PM - 1:10 PM
(55 mins)
RIDE
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
RPM™
12:15 PM - 1:10 PM
(55 mins)
RIDE
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
4:30 PMRPM™
4:30 PM - 5:25 PM
(55 mins)
RPM™
4:30 PM - 5:25 PM
(55 mins)
5:00 PMRIDE
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PMRPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
RPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)