GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Scarborough Kennedy And Lawrence, Scarborough, Ontario - Coed / Women's

1141 Kennedy Road Scarborough Ontario  M1P 2K8
(416) 750-7892

Back to club page

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:30 AM

RIDE


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

RIDE


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

RIDE


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AM

RIDE


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
12:15 PM

RIDE


12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
5:45 PM
5:45 PM - 6:40 PM
(55 mins)

5:45 PM - 6:40 PM
(55 mins)

5:45 PM - 6:40 PM
(55 mins)

RIDE


5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:30 AM
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)

8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:30 AM

TONE


9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

YOGA


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:15 AM

CORE


10:15 AM - 10:30 AM
(15 mins)
10:30 AM

ZUMBA


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
12:15 PM

YOGA


12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
5:45 PM
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)

STRONG BY ZUMBA™


5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)

5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)

ZUMBA


5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)

5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
6:45 PM

REGGAECISE


6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)

6:45 PM - 7:15 PM
(30 mins)

6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)

TONE


6:45 PM - 7:30 PM
(45 mins)
7:15 PM
7:15 PM - 7:45 PM
(30 mins)
7:30 PM

CORE


7:30 PM - 7:45 PM
(15 mins)
7:45 PM

BODYFLOW®


7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)

ZUMBA


7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)

YOGA


7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)