Group Fitness Class Schedule
Mississauga Millcreek, Mississauga, Ontario - Coed

6991 Millcreek Drive Mississauga Ontario  L5N 6B9
(905) 814-9222

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Apr 2, 2018 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMBODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
8:00 AMBODYPUMP™
8:00 AM - 9:00 AM
(60 mins)
9:00 AMBODYPUMP™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AMBODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYATTACK™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMSTRONG BY ZUMBA™
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
BODYJAM™
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
11:00 AMZUMBA
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
12:10 PMBODYPUMP™
12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)
5:30 PMBODYATTACK™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
CXWORX™
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
6:00 PMBODYCOMBAT™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:30 PMBODYFLOW®
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYSTEP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
BODYATTACK™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PMCXWORX™
7:00 PM - 7:30 PM
(30 mins)
7:30 PMBODYJAM™
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
STRONG BY ZUMBA™
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Apr 2, 2018 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMRIDE
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
RIDE
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
9:15 AMRIDE
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
9:30 AMRIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
12:10 PMRPM™
12:10 PM - 1:05 PM
(55 mins)
RPM™
12:10 PM - 1:05 PM
(55 mins)
5:30 PMRIDE
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

Group Fitness PEAK Training United Schedule
Jun 4, 2018 - Jul 1, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:30 AMPEAK
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)
PEAK
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)
PEAK
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)
PEAK
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMPEAK
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:30 AMPEAK
10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)
12:15 PMPEAK
12:15 PM - 12:45 PM
(30 mins)
PEAK
12:15 PM - 12:45 PM
(30 mins)
PEAK
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
1:15 PMPEAK STARTER
1:15 PM - 1:45 PM
(30 mins)
5:00 PMPEAK STARTER
5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)
5:30 PMPEAK
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
PEAK
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PMPEAK
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
PEAK
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
PEAK
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
PEAK
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
7:00 PMPEAK
7:00 PM - 7:30 PM
(30 mins)
PEAK
7:00 PM - 7:30 PM
(30 mins)
PEAK
7:00 PM - 7:30 PM
(30 mins)
PEAK
7:00 PM - 7:30 PM
(30 mins)
7:30 PMPEAK
7:30 PM - 8:00 PM
(30 mins)
8:00 PMPEAK
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)