GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
London Oxford And Adelaide, London, Ontario - Coed

775 Adelaide St. N. London Ontario  N5Y 2L8
(519) 438-4135

Back to club page

Group Fitness Aqua Schedule
Jan 7, 2019 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:30 AM

AQUA FIT


8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)

AQUA FIT


8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)

AQUA FIT


8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)
9:30 AM

AQUA FIT


9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)

AQUA FIT


9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)

AQUA FIT


9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)

AQUA FIT


9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Jan 7, 2019 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:30 AM
8:30 AM - 9:25 AM
(55 mins)
9:00 AM

RIDE


9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)

RIDE


9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)

9:00 AM - 9:55 AM
(55 mins)
5:30 PM

RIDE


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

RIDE


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

RIDE


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Jan 7, 2019 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:30 AM
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:00 AM
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)

9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)

9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

HIIT


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

SCULPT & TONE


9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AM

ZUMBA


10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:15 AM

CORE


10:15 AM - 10:30 AM
(15 mins)
10:30 AM

YOGA


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

YOGA


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:30 AM
11:30 AM - 12:00 PM
(30 mins)
4:30 PM

SCULPT & TONE


4:30 PM - 5:15 PM
(45 mins)
5:00 PM

CORE


5:00 PM - 5:15 PM
(15 mins)

5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:00 PM

BODYFLOW®


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:30 PM

HIIT


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

ZUMBA


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PM

YOGA


7:00 PM - 8:15 PM
(75 mins)
7:30 PM

YOGA


7:30 PM - 8:45 PM
(75 mins)