GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Toronto Manulife Centre, Toronto, Ontario - Coed

210-55 Bloor St. W. Toronto Ontario  M4W 1A5
(416) 964-0412

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Nov 26, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
7:00 AM
7:00 AM - 7:45 AM
(45 mins)

7:00 AM - 8:00 AM
(60 mins)

7:00 AM - 7:45 AM
(45 mins)

7:00 AM - 7:30 AM
(30 mins)

7:00 AM - 7:45 AM
(45 mins)
7:30 AM

BODYFLOW®


7:30 AM - 8:15 AM
(45 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AM

YOGA


10:30 AM - 11:45 AM
(75 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:30 AM

BODYFLOW®


11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
11:40 AM

YOGA


11:40 AM - 12:55 PM
(75 mins)
12:10 PM
12:10 PM - 12:55 PM
(45 mins)

12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)

12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)

12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)
12:30 PM

ZUMBA


12:30 PM - 1:30 PM
(60 mins)
1:00 PM
1:00 PM - 1:30 PM
(30 mins)

1:00 PM - 2:00 PM
(60 mins)
1:15 PM
1:15 PM - 1:45 PM
(30 mins)

ZUMBA


1:15 PM - 2:15 PM
(60 mins)
1:30 PM

BODYFLOW®


1:30 PM - 2:00 PM
(30 mins)

YOGA


1:30 PM - 2:45 PM
(75 mins)

1:30 PM - 2:30 PM
(60 mins)
2:00 PM
2:00 PM - 3:00 PM
(60 mins)
5:00 PM
5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)

5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)

5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)

5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)

5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)

5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 6:45 PM
(45 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:45 PM
6:45 PM - 7:15 PM
(30 mins)
7:00 PM
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:30 PM

YOGA


7:30 PM - 8:45 PM
(75 mins)
8:15 PM

YOGA


8:15 PM - 9:30 PM
(75 mins)

Group Fitness Aqua Schedule
Nov 26, 2018 - Feb 17, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
7:00 AM

AQUA DEEP


7:00 AM - 8:00 AM
(60 mins)

AQUA DEEP


7:00 AM - 8:00 AM
(60 mins)
9:30 AM

WATER IN MOTION


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

AQUA FIT


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

AQUA FIT


9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)
10:00 AM

AQUA FIT


10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)

AQUA FIT


10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:15 AM

AQUA FIT


10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
10:30 AM

AQUA R.O.M.


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:15 AM

AQUA R.O.M.


11:15 AM - 12:15 PM
(60 mins)

AQUA FIT


11:15 AM - 12:15 PM
(60 mins)
6:00 PM

AQUA FIT


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

AQUA FIT


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

AQUA FIT


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

AQUA FIT


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

AQUA FIT


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Nov 26, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
7:00 AM
7:00 AM - 7:55 AM
(55 mins)

RIDE


7:00 AM - 7:45 AM
(45 mins)

7:00 AM - 7:55 AM
(55 mins)
10:00 AM
10:00 AM - 10:55 AM
(55 mins)

RIDE


10:00 AM - 10:45 AM
(45 mins)
12:15 PM
12:15 PM - 1:10 PM
(55 mins)

RIDE


12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)

RIDE


12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)

RIDE


12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)

6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)

RIDE


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)