Group Fitness Class Schedule
London Sherwood Forest, London, Ontario - Coed / Women's

1225 Wonderland Rd. N. London Ontario  N6G 2V9
(519) 641-6222

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 4, 2017 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMBODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
7:00 AMYOGA
7:00 AM - 8:00 AM
(60 mins)
8:00 AMBODYPUMP™
8:00 AM - 9:00 AM
(60 mins)
BODYSTEP™
8:00 AM - 9:00 AM
(60 mins)
8:30 AMNEWBODY
8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)
SCULPT & TONE
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
NEWBODY
8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)
9:00 AMSCULPT & TONE
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:15 AMCORE
9:15 AM - 9:30 AM
(15 mins)
CORE
9:15 AM - 9:30 AM
(15 mins)
9:30 AMBODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
NEWBODY
9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
NEWBODY
9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMZUMBA
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:15 AMCORE
10:15 AM - 10:30 AM
(15 mins)
CORE
10:15 AM - 10:30 AM
(15 mins)
BODYFLOW®
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
10:30 AMZUMBA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
YOGA
10:30 AM - 11:45 AM
(75 mins)
BODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
YOGA
10:30 AM - 11:45 AM
(75 mins)
BODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:00 AMBODYFLOW®
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
12:15 PMBODYPUMP™
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
ZUMBA
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
ZUMBA
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
4:30 PMBODYPUMP™
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:00 PMCXWORX™
5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
STRONG BY ZUMBA™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PMSTRONG BY ZUMBA™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:00 PMBODYCOMBAT™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
ZUMBA
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:30 PMZUMBA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PMYOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

Group Fitness Hot Yoga Schedule
Sep 4, 2017 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:00 AMHOT YOGA
8:00 AM - 9:00 AM
(60 mins)
9:00 AMHOT YOGA
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AMHOT YOGA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AMHOT YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
HOT YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
HOT YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
HOT YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
12:00 PMHOT YOGA
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
HOT POWER YOGA
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
HOT YOGA
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
5:30 PMHOT YIN YOGA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:00 PMHOT YOGA
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
HOT POWER YOGA
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:30 PMHOT YOGA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PMHOT YOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

Group Fitness PEAK Training United Schedule
Jun 4, 2018 - Jul 1, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMPEAK
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
PEAK
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
9:30 AMPEAK
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)
PEAK
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)
PEAK
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMPEAK
10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
12:30 PMPEAK
12:30 PM - 1:30 PM
(60 mins)
PEAK STARTER
12:30 PM - 1:00 PM
(30 mins)
5:00 PMPEAK
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PMPEAK
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
PEAK
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
PEAK
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
6:00 PMPEAK
6:00 PM - 6:30 PM
(30 mins)
PEAK
6:00 PM - 6:30 PM
(30 mins)
7:00 PMPEAK
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
PEAK
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 4, 2017 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
5:30 AMRIDE
5:30 AM - 6:00 AM
(30 mins)
6:00 AMRIDE
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
8:00 AMRIDE
8:00 AM - 9:00 AM
(60 mins)
9:00 AMRPM™
9:00 AM - 9:55 AM
(55 mins)
RIDE
9:00 AM - 10:15 AM
(75 mins)
9:30 AMRIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
9:45 AMRIDE
9:45 AM - 10:15 AM
(30 mins)
10:30 AMRPM™
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
RPM™
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
5:30 PMRIDE
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)