GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Burlington Centre, Burlington, Ontario - Coed / Women's

777 Guelph Line 2Nd Floor Burlington Ontario  L7R 3N2
(905) 634-9461

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Nov 19, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
5:45 AM
5:45 AM - 6:45 AM
(60 mins)

5:45 AM - 6:45 AM
(60 mins)
6:00 AM
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)

6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
7:30 AM
7:30 AM - 8:30 AM
(60 mins)
8:30 AM

HIIT


8:30 AM - 9:00 AM
(30 mins)
9:00 AM
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)

9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)

BODYFLOW®


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:15 AM
10:15 AM - 10:45 AM
(30 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
10:45 AM

BODYFLOW®


10:45 AM - 11:45 AM
(60 mins)
11:00 AM

BODYFLOW®


11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
11:45 AM
11:45 AM - 12:45 PM
(60 mins)
12:00 PM
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
4:30 PM
4:30 PM - 5:15 PM
(45 mins)

4:30 PM - 5:00 PM
(30 mins)

4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)

4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:00 PM
5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)
5:15 PM
5:15 PM - 6:00 PM
(45 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 6:30 PM
(30 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PM
7:00 PM - 7:30 PM
(30 mins)
7:30 PM

BODYFLOW®


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Women's Schedule
Nov 12, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:00 AM

TONE


9:00 AM - 9:45 AM
(45 mins)

9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AM

20/20/20


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
9:45 AM

CORE


9:45 AM - 10:00 AM
(15 mins)
10:00 AM

CORE


10:00 AM - 10:15 AM
(15 mins)

10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)

10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:30 AM

ZUMBA


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

20/20/20


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

ZUMBA


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:00 AM

ZUMBA


11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)

STRONG BY ZUMBA™


11:00 AM - 11:45 AM
(45 mins)
12:00 PM

BODYFLOW®


12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

ZUMBA


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

STRONG BY ZUMBA™


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Hot Yoga Schedule
Sep 17, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)

6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
9:15 AM
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AM

HOT YIN YOGA


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

HOT YIN YOGA


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:00 PM

HOT YIN YOGA


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
7:00 PM
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:30 PM
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Nov 19, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
5:45 AM
5:45 AM - 6:40 AM
(55 mins)
6:00 AM
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)

6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
8:30 AM
8:30 AM - 9:25 AM
(55 mins)
9:00 AM
9:00 AM - 9:55 AM
(55 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

RIDE


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

RIDE


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)

Group Fitness Mind/Body Schedule
Nov 12, 2018 - Sep 8, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:30 AM

YOGA


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

YOGA


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

YOGA


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AM

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

YOGA


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:45 AM

GENTLE YOGA


11:45 AM - 12:45 PM
(60 mins)
5:00 PM

BODYFLOW®


5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PM

BODYFLOW®


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)