Group Fitness Class Schedule
Belleville Quinte Mall, Belleville, Ontario - Coed / Women's

390 North Front St. Belleville Ontario  K8P 3E1
(613) 968-5628

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMBODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
6:30 AMCXWORX™
6:30 AM - 7:00 AM
(30 mins)
8:15 AMBODYATTACK™
8:15 AM - 9:00 AM
(45 mins)
8:30 AMCXWORX™
8:30 AM - 9:00 AM
(30 mins)
BODYCOMBAT™
8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)
YOGA
8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)
BODYPUMP™
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:00 AMBODYPUMP™
9:00 AM - 9:45 AM
(45 mins)
CXWORX™
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)
BODYPUMP™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AMNEWBODY
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
NEWBODY
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYSTEP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMNEWBODY
10:00 AM - 10:45 AM
(45 mins)
10:30 AMBODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
CXWORX™
10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)
YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
TONE
10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)
YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
CXWORX™
10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)
10:45 AMBODYFLOW®
10:45 AM - 11:45 AM
(60 mins)
11:00 AMBODYFLOW®
11:00 AM - 11:45 AM
(45 mins)
HIIT
11:00 AM - 11:45 AM
(45 mins)
12:15 PMBODYPUMP™
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
CXWORX™
12:15 PM - 12:45 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
4:30 PMBODYPUMP™
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
4:30 PM - 5:15 PM
(45 mins)
5:00 PMTONE
5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:15 PMBODYPUMP™
5:15 PM - 6:00 PM
(45 mins)
5:30 PMBODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYSTEP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
CXWORX™
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
6:00 PMSTRONG BY ZUMBA™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:30 PMYOGA
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
CXWORX™
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
7:00 PMYOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMRIDE
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
RPM™
6:00 AM - 6:30 AM
(30 mins)
8:00 AMRPM™
8:00 AM - 8:55 AM
(55 mins)
9:00 AMRPM™
9:00 AM - 9:55 AM
(55 mins)
9:30 AMRPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
RPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
RPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
10:30 AMRPM™
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
12:15 PMRIDE
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
4:30 PMRIDE
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:00 PMRPM™
5:00 PM - 5:55 PM
(55 mins)
5:30 PMRIDE
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
RPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
RIDE
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)