Group Fitness Class Schedule
North York Victoria Terrace, North York, Ontario - Coed / Women's

1448 Lawrence Avenue East, Unit 17 North York Ontario  M4A 2V6
(416) 615-1185

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Jan 8, 2018 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:15 AMBODYPUMP™
6:15 AM - 7:15 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:15 AM - 7:15 AM
(60 mins)
LES MILLS VIRTUAL BODYPUMP™
6:15 AM - 7:15 AM
(60 mins)
8:15 AMYOGA
8:15 AM - 9:15 AM
(60 mins)
9:15 AMBODYSTEP™
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
9:30 AMBODYSTEP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)
HIIT
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMCXWORX™
10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
10:15 AMCXWORX™
10:15 AM - 10:45 AM
(30 mins)
10:30 AMHIIT
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
CXWORX™
10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)
HIIT
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
10:45 AMBODYATTACK™
10:45 AM - 11:30 AM
(45 mins)
11:30 AMBODYFLOW®
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
12:00 PMBODYPUMP™
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
12:30 PMSH’BAM™
12:30 PM - 1:30 PM
(60 mins)
1:30 PMBODYPUMP™
1:30 PM - 2:30 PM
(60 mins)
4:30 PMBODYCOMBAT™
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
4:45 PMBODYPUMP™
4:45 PM - 5:45 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
4:45 PM - 5:45 PM
(60 mins)
5:00 PMBODYPUMP™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:45 PMBODYPUMP™
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
BODYSTEP™
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
SH’BAM™
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
6:00 PMBODYATTACK™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:45 PMBODYATTACK™
6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)
7:00 PMZUMBA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:45 PMBODYFLOW®
7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)
8:45 PMZUMBA
8:45 PM - 9:30 PM
(45 mins)
BODYFLOW®
8:45 PM - 9:15 PM
(30 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Jan 8, 2018 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:15 AMRIDE
6:15 AM - 7:15 AM
(60 mins)
8:30 AMRPM™
8:30 AM - 9:25 AM
(55 mins)
RPM™
8:30 AM - 9:25 AM
(55 mins)
9:30 AMALL TERRAIN
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
5:45 PMRIDE
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
6:00 PMRPM™
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)
RPM™
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)
RIDE
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
RPM™
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)