GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Whitby Taunton And Brock, Whitby, Ontario - Women's

200 Taunton Road West Whitby Ontario  L1R 3H8
(905) 668-6026

Back to club page

Group Fitness Women's Schedule
Nov 19, 2018 - Dec 23, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:15 AM

YOGA


8:15 AM - 9:30 AM
(75 mins)

8:15 AM - 9:15 AM
(60 mins)
8:30 AM

ZUMBA


8:30 AM - 9:20 AM
(50 mins)

SOULBODY BARRE™


8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)

SOULBODY BARRE™


8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)

8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)

8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:15 AM
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

HIIT


9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)
10:15 AM

CORE


10:15 AM - 10:30 AM
(15 mins)
10:30 AM

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)

ZUMBA


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
10:45 AM
10:45 AM - 11:45 AM
(60 mins)
11:00 AM

BODYFLOW®


11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
11:30 AM

YOGA


11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
12:15 PM

SOULBODY BARRE™


12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)

TONE


12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)

ZUMBA


12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)

12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
12:30 PM

SOULBODY BARRE™


12:30 PM - 1:30 PM
(60 mins)
4:30 PM
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)

4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)

4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)

4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:30 PM

TONE


5:30 PM - 6:15 PM
(45 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

STRONG BY ZUMBA™


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

TONE


5:30 PM - 6:15 PM
(45 mins)

ZUMBA


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:15 PM

CORE


6:15 PM - 6:30 PM
(15 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

SOULBODY BARRE™


6:30 PM - 7:15 PM
(45 mins)

SOULBODY BARRE™


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

SOCA DANCE PARTY


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:15 PM

CORE


7:15 PM - 7:30 PM
(15 mins)
7:30 PM
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

BOLLY DANCE CARDIO


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Nov 19, 2018 - Dec 23, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:15 PM

CORE


6:15 PM - 6:30 PM
(15 mins)