GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Ottawa Eagleson Place, Kanata, Ontario - Coed

100 Michael Cowpland Drive Kanata Ontario  K2M 1X3
(613) 270-0372

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 24, 2018 - Jan 6, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:30 AM

TONE


8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)

8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)

TONE


8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)

8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)

TONE


8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)

8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)

8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:15 AM

CORE


9:15 AM - 9:30 AM
(15 mins)

CORE


9:15 AM - 9:30 AM
(15 mins)

CORE


9:15 AM - 9:30 AM
(15 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

STRONG BY ZUMBA™


9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

HIIT


9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AM
10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
10:15 AM
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)

10:30 AM - 11:15 AM
(45 mins)

10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)
11:00 AM

YOGA


11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)

11:00 AM - 11:45 AM
(45 mins)
11:15 AM

ZUMBA


11:15 AM - 12:15 PM
(60 mins)
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
12:00 PM
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
2:00 PM

ZUMBA


2:00 PM - 3:00 PM
(60 mins)
3:00 PM

POWER YOGA


3:00 PM - 4:15 PM
(75 mins)
4:30 PM
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)

TONE


4:30 PM - 5:15 PM
(45 mins)

4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)

4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:15 PM

CORE


5:15 PM - 5:30 PM
(15 mins)
5:30 PM

TONE


5:30 PM - 6:15 PM
(45 mins)

HIIT


5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

ZUMBA


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:15 PM

CORE


6:15 PM - 6:30 PM
(15 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PM
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:30 PM

BODYFLOW®


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:00 PM
(30 mins)

ZUMBA


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
8:00 PM

YOGA


8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)
8:30 PM

STRETCH AND RELAX


8:30 PM - 9:00 PM
(30 mins)

Group Fitness PEAK Training United Schedule
Dec 3, 2018 - Jan 6, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 6:30 AM
(30 mins)

6:00 AM - 6:30 AM
(30 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
11:00 AM

PEAK STARTER


11:00 AM - 11:30 AM
(30 mins)
11:15 AM
11:15 AM - 12:15 PM
(60 mins)
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
11:45 AM
11:45 AM - 12:15 PM
(30 mins)
12:00 PM
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
4:15 PM

PEAK STARTER


4:15 PM - 4:45 PM
(30 mins)
5:00 PM
5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)

5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)