Group Fitness Class Schedule
Toronto Mount Pleasant Davisville, Toronto, Ontario - Coed

250 Davisville Avenue Toronto Ontario  M4S 2L9
(416) 440-4242

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:15 AMBODYPUMP™
6:15 AM - 7:15 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:15 AM - 7:15 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:15 AM - 7:15 AM
(60 mins)
8:30 AMBODYPUMP™
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
BODYSTEP™
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:00 AMCXWORX™
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)
9:30 AMBODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYATTACK™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
TONE
9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)
SH’BAM™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
HIIT
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMCORE
10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
10:15 AMSTRETCH AND RELAX
10:15 AM - 10:30 AM
(15 mins)
10:30 AMBODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYATTACK™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:30 AMPOWER YOGA
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
12:00 PMBODYPUMP™
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
12:30 PMBODYCOMBAT™
12:30 PM - 1:30 PM
(60 mins)
1:30 PMYIN YOGA
1:30 PM - 2:30 PM
(60 mins)
5:00 PMYOGA
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
SH’BAM™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
HIIT
5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PMCORE
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
6:00 PMBODYPUMP™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
7:00 PMBODYFLOW®
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
BODYSTEP™
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
8:00 PMBODYJAM™
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:15 AMRIDE
6:15 AM - 7:15 AM
(60 mins)
RPM™
6:15 AM - 7:10 AM
(55 mins)
8:30 AMRPM™
8:30 AM - 9:25 AM
(55 mins)
RIDE
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:30 AMRIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AMRPM™
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
RPM™
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
6:00 PMRPM™
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)
RPM™
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)
RIDE
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:30 PMRPM™
6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)
7:00 PMRIDE
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
RPM™
7:00 PM - 7:55 PM
(55 mins)