Group Fitness Class Schedule
Grimsby Industrial Drive, Grimsby, Ontario - Coed / Women's

9 Industrial Drive Grimsby Ontario  L3M 5H8
(905) 309-5222

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Mar 5, 2018 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMBODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
8:30 AMSTEP
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:00 AMBODYPUMP™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AMBODYCOMBAT™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
NEWBODY
9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYSTEP™
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
CORE
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)
10:00 AMCORE
10:00 AM - 10:15 AM
(15 mins)
CXWORX™
10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
BODYPUMP™
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:30 AMBODYPUMP™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
NEWBODY
10:30 AM - 11:15 AM
(45 mins)
BODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:00 AMBODYFLOW®
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
11:15 AMCORE
11:15 AM - 11:30 AM
(15 mins)
5:30 PMBODYSTEP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PMBODYPUMP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
STEP & SCULPT
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
STEP
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:30 PMYOGA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
CXWORX™
7:30 PM - 8:00 PM
(30 mins)
YOGA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Mar 5, 2018 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMRIDE
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
RIDE
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
8:00 AMRIDE
8:00 AM - 9:00 AM
(60 mins)
9:15 AMRPM™
9:15 AM - 10:10 AM
(55 mins)
RPM™
9:15 AM - 10:10 AM
(55 mins)
RPM™
9:15 AM - 10:10 AM
(55 mins)
9:30 AMRPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
5:30 PMRPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
RIDE
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PMRPM™
6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)