GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Toronto King Liberty, Toronto, Ontario - Coed

85 Hanna Ave. Suite 200 Toronto Ontario  M6K 3S3
(416) 538-5968

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Nov 26, 2018 - Jan 13, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:45 AM
6:45 AM - 7:45 AM
(60 mins)

6:45 AM - 7:15 AM
(30 mins)
7:15 AM
7:15 AM - 7:45 AM
(30 mins)
8:30 AM
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)

8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:30 AM

TONE


9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

POWER YOGA


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AM
10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
10:30 AM

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)

YOGA


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:30 AM
11:30 AM - 12:00 PM
(30 mins)

BODYFLOW®


11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
12:00 PM
12:00 PM - 12:30 PM
(30 mins)
12:10 PM
12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)

12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)

12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)

YOGA


12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)

12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)
12:30 PM
12:30 PM - 1:30 PM
(60 mins)

12:30 PM - 1:30 PM
(60 mins)
1:30 PM

YOGA


1:30 PM - 2:45 PM
(75 mins)
4:30 PM

BODYFLOW®


4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)

HIIT


4:30 PM - 5:00 PM
(30 mins)

4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:00 PM
5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 6:30 PM
(30 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)

BODYFLOW®


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PM
7:00 PM - 7:30 PM
(30 mins)
7:30 PM
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:00 PM
(30 mins)

BODYFLOW®


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:00 PM
(30 mins)
8:00 PM
8:00 PM - 8:30 PM
(30 mins)

8:00 PM - 8:30 PM
(30 mins)
8:30 PM

YOGA


8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

YOGA


8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Nov 19, 2018 - Jan 13, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:45 AM
6:45 AM - 7:40 AM
(55 mins)

RIDE


6:45 AM - 7:45 AM
(60 mins)
8:30 AM
8:30 AM - 9:25 AM
(55 mins)
9:30 AM

RIDE


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

RIDE


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)

10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
12:10 PM

RIDE


12:10 PM - 1:10 PM
(60 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

RIDE


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)

6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)

RIDE


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)