Group Fitness Class Schedule
Toronto Dufferin, Toronto, Ontario - Coed

1000 Finch Ave. W. Toronto Ontario  M3J 2V5
(647) 777-0777

Back to club page

Group Fitness Cycling Schedule
Jun 4, 2018 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMRPM™
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
9:00 AMRPM™
9:00 AM - 9:55 AM
(55 mins)
9:30 AMRIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
12:10 PMRPM™
12:10 PM - 1:05 PM
(55 mins)
RPM™
12:10 PM - 1:05 PM
(55 mins)
RPM™
12:10 PM - 1:05 PM
(55 mins)
6:30 PMRIDE
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
RIDE
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
RPM™
6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Jun 4, 2018 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMBODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
8:00 AMGENTLE YOGA
8:00 AM - 9:00 AM
(60 mins)
9:00 AMBODYSTEP™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
BODYATTACK™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AMSCULPT & TONE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
YOGA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
CARDIO DANCE PARTY
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
SCULPT & TONE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMBODYPUMP™
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
11:00 AMCXWORX™
11:00 AM - 11:30 AM
(30 mins)
BODYCOMBAT™
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
11:30 AMBODYFLOW®
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
12:00 PMGENTLE YOGA
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
12:30 PMBODYCOMBAT™
12:30 PM - 1:30 PM
(60 mins)
1:05 PMBODYFLOW®
1:05 PM - 1:50 PM
(45 mins)
5:30 PMBODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
SH’BAM™
5:30 PM - 6:15 PM
(45 mins)
BODYATTACK™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PMCXWORX™
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
BODYFLOW®
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYSTEP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PMZUMBA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:30 PMBODYPUMP™
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
8:30 PMGENTLE YOGA
8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Aqua Schedule
Jun 4, 2018 - Jul 1, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
10:00 AMAQUA FIT
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:15 AMAQUA FIT
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
10:30 AMAQUA FIT
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:00 AMAQUA FIT
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)