GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
North York Northridge, North York, Ontario - Coed

5650 Yonge Street North York Ontario  M2N 4E9
(416) 222-9500

Back to club page

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
7:00 AM
7:00 AM - 7:55 AM
(55 mins)

7:00 AM - 7:55 AM
(55 mins)
9:00 AM
9:00 AM - 9:55 AM
(55 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
10:00 AM
10:00 AM - 10:55 AM
(55 mins)
12:05 PM

RIDE


12:05 PM - 1:05 PM
(60 mins)

12:05 PM - 1:00 PM
(55 mins)

12:05 PM - 1:00 PM
(55 mins)
1:05 PM
1:05 PM - 2:00 PM
(55 mins)

1:05 PM - 2:00 PM
(55 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

RIDE


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:00 AM
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)

9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

PILATES


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AM

TONE


10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:30 AM
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)

YOGA


11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
12:05 PM
12:05 PM - 1:05 PM
(60 mins)

12:05 PM - 1:05 PM
(60 mins)

12:05 PM - 1:05 PM
(60 mins)

PILATES


12:05 PM - 1:05 PM
(60 mins)

12:05 PM - 1:05 PM
(60 mins)
1:05 PM

BODYFLOW®


1:05 PM - 2:05 PM
(60 mins)

PILATES


1:05 PM - 2:05 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


1:05 PM - 2:05 PM
(60 mins)

CARDIO DANCE PARTY


1:05 PM - 2:05 PM
(60 mins)

YOGA


1:05 PM - 2:05 PM
(60 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
7:00 PM

TONE


7:00 PM - 7:30 PM
(30 mins)
7:30 PM

ZUMBA


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

ZUMBA


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Hot Yoga Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:15 AM
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:30 AM

HOT YIN YOGA


10:30 AM - 11:45 AM
(75 mins)
12:05 PM
12:05 PM - 1:05 PM
(60 mins)

12:05 PM - 1:05 PM
(60 mins)

HOT YIN YOGA


12:05 PM - 1:05 PM
(60 mins)
6:00 PM

HOT POWER YOGA


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

HOT POWER YOGA


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:15 PM
(75 mins)
7:15 PM
7:15 PM - 8:15 PM
(60 mins)

7:15 PM - 8:15 PM
(60 mins)

HOT YIN YOGA


7:15 PM - 8:30 PM
(75 mins)