GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Cambridge Hespeler Road, Cambridge, Ontario - Coed / Women's

600 Hespeler Road Cambridge Ontario  N1R 8H2
(519) 622-7220

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)

6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)

6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
9:05 AM
9:05 AM - 10:05 AM
(60 mins)
9:15 AM
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

ADVANCED STEP


9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
10:15 AM
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

10:15 AM - 10:45 AM
(30 mins)

10:15 AM - 10:45 AM
(30 mins)

10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
10:45 AM

BODYFLOW®


10:45 AM - 11:15 AM
(30 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Women's Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:15 AM

20/20/20


9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
10:15 AM

PILATES


10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

FLEXI-BAR SHAPE


10:15 AM - 10:45 AM
(30 mins)

LOW TO GO


10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

TONE


10:15 AM - 11:00 AM
(45 mins)

BODYFLOW®


10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
10:45 AM

PILATES


10:45 AM - 11:15 AM
(30 mins)

YOGA


10:45 AM - 11:45 AM
(60 mins)
6:00 PM

TONE


6:00 PM - 6:45 PM
(45 mins)

TONE


6:00 PM - 6:45 PM
(45 mins)
6:30 PM

ZUMBA


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

ZUMBA


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PM

BODYFLOW®


7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:15 PM

YOGA


7:15 PM - 8:15 PM
(60 mins)
7:30 PM
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)

6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
8:00 AM
8:00 AM - 8:55 AM
(55 mins)
9:05 AM
9:05 AM - 10:00 AM
(55 mins)
9:15 AM
9:15 AM - 10:10 AM
(55 mins)

9:15 AM - 10:10 AM
(55 mins)

RIDE


9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

9:15 AM - 10:10 AM
(55 mins)

RIDE


9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

9:15 AM - 10:10 AM
(55 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

Group Fitness Hot Yoga Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
9:00 AM

HOT YOGA FOUNDATIONS


9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:15 AM

HOT POWER YOGA


9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
10:15 AM
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

HOT YIN YOGA


10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

HOT YIN YOGA


10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
5:45 PM
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)

5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

HOT POWER YOGA


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
7:15 PM

HOT YIN YOGA


7:15 PM - 8:15 PM
(60 mins)