GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Oakville South Oakville Centre, Oakville, Ontario - Women's

1515 Rebecca Street Oakville Ontario  L6L 5G8
(905) 469-1150

Back to club page

Group Fitness Women's Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:15 AM

STRONG BY ZUMBA™


8:15 AM - 9:15 AM
(60 mins)

8:15 AM - 9:15 AM
(60 mins)
8:30 AM
8:30 AM - 9:00 AM
(30 mins)

YOGA


8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)

ZUMBA


8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)

TONE


8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)
9:00 AM
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)
9:15 AM
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

SOULBODY BARRE™


9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
9:30 AM

BODYFLOW®


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AM
10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
10:15 AM
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:15 AM
(45 mins)

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
10:45 AM
10:45 AM - 11:30 AM
(45 mins)

10:45 AM - 11:45 AM
(60 mins)
11:15 AM

CORE


11:15 AM - 11:30 AM
(15 mins)

BODYFLOW®


11:15 AM - 12:15 PM
(60 mins)

ZUMBA


11:15 AM - 12:15 PM
(60 mins)
11:30 AM

CORE


11:30 AM - 11:45 AM
(15 mins)

11:30 AM - 12:15 PM
(45 mins)
12:00 PM
12:00 PM - 12:30 PM
(30 mins)

YIN YOGA


12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
12:15 PM

CORE


12:15 PM - 12:30 PM
(15 mins)

YOGA


12:15 PM - 1:30 PM
(75 mins)
12:30 PM
12:30 PM - 1:00 PM
(30 mins)
4:30 PM

BODYFLOW®


4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)

4:30 PM - 5:00 PM
(30 mins)
5:00 PM

ZUMBA


5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)
5:30 PM

STRONG BY ZUMBA™


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

SOULBODY BARRE™


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

SOULBODY BARRE™


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

ZUMBA


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:30 PM
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

STRONG BY ZUMBA™


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
8:30 PM

BODYFLOW®


8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

ZUMBA


8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

YOGA


8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

ZUMBA


8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
6:05 AM
6:05 AM - 7:00 AM
(55 mins)
8:30 AM
8:30 AM - 9:25 AM
(55 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
9:45 AM
9:45 AM - 10:40 AM
(55 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)

6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)