Group Fitness Class Schedule
Hamilton Limeridge Mall, Hamilton, Ontario - Women's

883 Upper Wentworth St. Hamilton Ontario  L9A 4Y6
(905) 575-1010

Back to club page

Group Fitness Women's Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:15 AMSTEP
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
BODYATTACK™
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
BODYATTACK™
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
TONE
9:15 AM - 10:00 AM
(45 mins)
BODYPUMP™
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
10:15 AMSCULPT & TONE
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
YOGA
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
20/20/20
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
SCULPT & TONE
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
BODYSTEP™
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
BODYSTEP™
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
11:15 AMNEWBODY
11:15 AM - 12:15 PM
(60 mins)
TONE
11:15 AM - 12:00 PM
(45 mins)
BODYFLOW®
11:15 AM - 12:15 PM
(60 mins)
YOGA
11:15 AM - 12:15 PM
(60 mins)
NEWBODY
11:15 AM - 12:00 PM
(45 mins)
BODYATTACK™
11:15 AM - 12:00 PM
(45 mins)
CXWORX™
11:15 AM - 11:45 AM
(30 mins)
11:45 AMBODYFLOW®
11:45 AM - 12:45 PM
(60 mins)
12:00 PMCORE
12:00 PM - 12:15 PM
(15 mins)
CXWORX™
12:00 PM - 12:30 PM
(30 mins)
12:15 PMBODYPUMP™
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
SCULPT & TONE
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
12:15 PM - 12:45 PM
(30 mins)
TONE
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
12:30 PMYOGA
12:30 PM - 1:30 PM
(60 mins)
12:45 PMCXWORX™
12:45 PM - 1:15 PM
(30 mins)
4:30 PM20/20/20
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
HIIT
4:30 PM - 5:00 PM
(30 mins)
YOGA
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:00 PMCXWORX™
5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)
5:30 PMBODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYSTEP™
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:00 PMCXWORX™
6:00 PM - 6:30 PM
(30 mins)
6:30 PMZUMBA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
SPECIALTY**
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYSTEP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
TONE
6:30 PM - 7:15 PM
(45 mins)
7:30 PMYOGA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
YOGA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)