Group Fitness Class Schedule
Hamilton Upper James, Hamilton, Ontario - Coed

1550 Upper James Street, Unit F (Upper James St. & Rymal Road W.) Hamilton Ontario  L9B 2L6
(905) 388-2725

Back to club page

Group Fitness Mind/Body Schedule
Sep 17, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:30 AMHOT YOGA
6:30 AM - 7:30 AM
(60 mins)
HOT YOGA
6:30 AM - 7:30 AM
(60 mins)
8:15 AMHOT YOGA
8:15 AM - 9:15 AM
(60 mins)
9:00 AMHOT YOGA
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AMHOT YOGA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
HOT YOGA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
HOT YOGA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:15 AMHOT YOGA
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
11:00 AMHOT YOGA
11:00 AM - 12:15 PM
(75 mins)
5:30 PMHOT YOGA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
HOT YOGA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
HOT YOGA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
HOT YOGA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
HOT YOGA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PMHOT YOGA
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
7:00 PMHOT YOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
HOT YOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
HOT YOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
HOT YOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 17, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
7:30 AMYOGA
7:30 AM - 8:30 AM
(60 mins)
YOGA
7:30 AM - 8:30 AM
(60 mins)
8:00 AMBODYPUMP™
8:00 AM - 9:00 AM
(60 mins)
8:15 AMHIIT
8:15 AM - 9:00 AM
(45 mins)
9:00 AMBODYPUMP™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
STREETDANCE
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:15 AM20/20/20
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
STEP
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
SCULPT & TONE
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
20/20/20
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
STEP
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
10:00 AMZUMBA
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
SCULPT & TONE
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:15 AMBODYPUMP™
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
HIIT
10:15 AM - 11:00 AM
(45 mins)
ZUMBA
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
SCULPT & TONE
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
10:30 AMTONE
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:00 AMCORE
11:00 AM - 11:15 AM
(15 mins)
SCULPT & TONE
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
5:30 PMHIIT
5:30 PM - 6:15 PM
(45 mins)
TONE
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
HIIT
5:30 PM - 6:15 PM
(45 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:15 PMCORE
6:15 PM - 6:30 PM
(15 mins)
CORE
6:15 PM - 6:30 PM
(15 mins)
6:30 PMBODYPUMP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
STREETDANCE
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
SCULPT & TONE
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:30 PMYOGA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
YOGA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 17, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMRPM™
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
RPM™
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
9:00 AMRIDE
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
RPM™
9:00 AM - 9:55 AM
(55 mins)
9:15 AMRIDE
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
RIDE
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
6:00 PMRPM™
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)
RIDE
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
RIDE
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)