GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Burnaby Northgate, Burnaby, British Columbia - Coed / Women's

3433 North Road, Unit 200 Burnaby British Columbia  V3J 0A9
(604) 444-3343

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)

6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)

6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
8:30 AM
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:00 AM
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AM
10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

ZUMBA


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)
11:00 AM

BODYFLOW®


11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
11:30 AM

BODYFLOW®


11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
4:30 PM

ZUMBA


4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

ZUMBA


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:30 PM

ZUMBA


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
8:30 PM
8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Hot Yoga Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
9:00 AM
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

HOT YIN YOGA


9:30 AM - 10:45 AM
(75 mins)
10:15 AM
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:00 AM
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
4:30 PM
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:30 PM

HOT YIN YOGA


7:30 PM - 8:45 PM
(75 mins)

7:30 PM - 8:45 PM
(75 mins)

HOT YIN YOGA


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

HOT YOGA FOUNDATIONS


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)

6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)

6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
8:30 AM
8:30 AM - 9:25 AM
(55 mins)
9:00 AM
9:00 AM - 9:55 AM
(55 mins)
9:30 AM

RIDE


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)

6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)

6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)