GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Victoria Bay Centre, Victoria, British Columbia - Coed

1150 Douglas St., Unit 470 Victoria British Columbia  V8W 3M9
(250) 381-9444

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule

TimeSunday 23Monday 24Tuesday 18Wednesday 19Thursday 20Friday 21Saturday 22
5:00 AM
5:00 AM - 6:00 AM
(60 mins)

5:00 AM - 5:45 AM
(45 mins)

5:00 AM - 6:00 AM
(60 mins)
6:00 AM
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)

LES MILLS VIRTUAL BODYFLOW®


6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)

6:00 AM - 6:45 AM
(45 mins)

FITFUSION (VF)


6:00 AM - 6:45 AM
(45 mins)
7:00 AM

CYCLING (VF)


7:00 AM - 8:00 AM
(60 mins)

7:00 AM - 7:30 AM
(30 mins)

CYCLING (VF)


7:00 AM - 8:00 AM
(60 mins)
8:00 AM

FITFUSION (VF)


8:00 AM - 8:45 AM
(45 mins)

LES MILLS VIRTUAL SH’BAM™


8:00 AM - 8:45 AM
(45 mins)

FITFUSION (VF)


8:00 AM - 8:30 AM
(30 mins)

8:00 AM - 8:45 AM
(45 mins)
8:15 AM
8:15 AM - 9:00 AM
(45 mins)
8:30 AM
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:30 AM

ZUMBA


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)

ZUMBA


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AM

BODYFLOW®


10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
10:45 AM
10:45 AM - 11:30 AM
(45 mins)

10:45 AM - 11:15 AM
(30 mins)

10:45 AM - 11:30 AM
(45 mins)

10:45 AM - 11:15 AM
(30 mins)
11:30 AM

BODYFLOW®


11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)

YOGA


11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
12:00 PM
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

YOGA


12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
2:00 PM

CYCLING (VF)


2:00 PM - 3:00 PM
(60 mins)

2:00 PM - 2:45 PM
(45 mins)

LES MILLS VIRTUAL BODYFLOW®


2:00 PM - 3:00 PM
(60 mins)
3:00 PM

FITFUSION (VF)


3:00 PM - 3:45 PM
(45 mins)

3:00 PM - 3:30 PM
(30 mins)

3:00 PM - 3:45 PM
(45 mins)

3:00 PM - 4:00 PM
(60 mins)

FITFUSION (VF)


3:00 PM - 3:45 PM
(45 mins)

3:00 PM - 3:30 PM
(30 mins)
4:00 PM
4:00 PM - 4:30 PM
(30 mins)

4:00 PM - 4:30 PM
(30 mins)

4:00 PM - 4:30 PM
(30 mins)

FITFUSION (VF)


4:00 PM - 4:30 PM
(30 mins)

4:00 PM - 4:30 PM
(30 mins)

4:00 PM - 4:45 PM
(45 mins)
5:00 PM

HIIT


5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)

5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)

5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)

5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PM

CORE


5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)

YOGA


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:15 PM
(45 mins)
7:00 PM

YOGA


7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

7:00 PM - 7:45 PM
(45 mins)
8:30 PM

CYCLING (VF)


8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

LES MILLS VIRTUAL SH’BAM™


8:30 PM - 9:15 PM
(45 mins)