Group Fitness Class Schedule
Vaughan Milani Blvd, Vaughan, Ontario - Coed

8100 Hwy 27 Vaughan Ontario  L4H 3M1
(905) 856-8290

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Apr 16, 2018 - Jun 24, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMBODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
8:30 AMNEWBODY MUSCLE
8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)
BODYPUMP™
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:00 AMCXWORX™
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)
BODYPUMP™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
CXWORX™
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)
9:30 AMBODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
ZUMBA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
NEWBODY
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
HIIT
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMCXWORX™
10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
10:30 AMYOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
SH’BAM™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:30 AMSH’BAM™
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
12:15 PMYOGA
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
YOGA
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:15 PM
(60 mins)
5:00 PMBODYCOMBAT™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
NEWBODY
5:00 PM - 5:45 PM
(45 mins)
BODYFLOW®
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:45 PMCORE
5:45 PM - 6:00 PM
(15 mins)
6:00 PMBODYPUMP™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
HIIT
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
YOGA
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
7:00 PMYOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
CXWORX™
7:00 PM - 7:30 PM
(30 mins)
BODYCOMBAT™
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
ZUMBA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:30 PMBODYCOMBAT™
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
8:00 PMZUMBA
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)
SH’BAM™
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)
8:30 PMSH’BAM™
8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Apr 16, 2018 - Jun 24, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:30 AMRIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
RPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
10:30 AMRPM™
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
12:15 PMRPM™
12:15 PM - 1:10 PM
(55 mins)
6:00 PMRPM™
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)
RPM™
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)
RPM™
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)