Group Fitness Class Schedule
Pickering Liverpool Road, Pickering, Ontario - Coed

1792 Liverpool Road Pickering Ontario  L1V 1V9
(905) 839-9635

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMBODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
7:45 AMCXWORX™
7:45 AM - 8:15 AM
(30 mins)
8:30 AMBODYPUMP™
8:30 AM - 9:15 AM
(45 mins)
9:30 AMZUMBA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYATTACK™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYSTEP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYATTACK™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AMBODYPUMP™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
POWER YOGA
10:30 AM - 12:00 PM
(90 mins)
CXWORX™
10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)
YOGA
10:30 AM - 11:45 AM
(75 mins)
BODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
10:40 AMBODYCOMBAT™
10:40 AM - 11:40 AM
(60 mins)
11:30 AMYOGA
11:30 AM - 12:45 PM
(75 mins)
11:40 AMZUMBA
11:40 AM - 12:40 PM
(60 mins)
12:15 PMHIIT
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
BODYCOMBAT™
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
4:45 PMBODYPUMP™
4:45 PM - 5:45 PM
(60 mins)
BODYSTEP™
4:45 PM - 5:45 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
4:45 PM - 5:45 PM
(60 mins)
BODYSTEP™
4:45 PM - 5:15 PM
(30 mins)
BODYCOMBAT™
4:45 PM - 5:45 PM
(60 mins)
5:15 PMCXWORX™
5:15 PM - 5:45 PM
(30 mins)
5:45 PMBODYCOMBAT™
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
CXWORX™
5:45 PM - 6:15 PM
(30 mins)
BODYATTACK™
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
SH’BAM™
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:45 PM - 6:15 PM
(30 mins)
6:15 PMCXWORX™
6:15 PM - 6:45 PM
(30 mins)
6:30 PMBODYCOMBAT™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
6:45 PMBODYPUMP™
6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)
ZUMBA
6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)
7:30 PMBODYJAM™
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
7:45 PMBODYFLOW®
7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMRPM™
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
8:15 AMRPM™
8:15 AM - 9:10 AM
(55 mins)
9:15 AMRPM™
9:15 AM - 10:10 AM
(55 mins)
9:30 AMRPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
RIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AMRPM™
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
RIDE
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
12:15 PMRPM™
12:15 PM - 1:10 PM
(55 mins)
5:45 PMRPM™
5:45 PM - 6:40 PM
(55 mins)
RIDE
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
RPM™
5:45 PM - 6:40 PM
(55 mins)