GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Ottawa St. Laurent Centre, Ottawa, Ontario - Coed

1200 St Laurent Blvd Unit 0043 Ottawa Ontario  K1K 3B8
(613) 741-2566

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Oct 8, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)

6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
9:00 AM
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)

9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

ZUMBA


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AM
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)

10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

CORE


10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)

CORE


10:30 AM - 10:45 AM
(15 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
10:45 AM

STRETCH AND RELAX


10:45 AM - 11:15 AM
(30 mins)
11:00 AM

STRETCH AND RELAX


11:00 AM - 11:30 AM
(30 mins)

BODYFLOW®


11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)

11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
11:30 AM

STRETCH AND RELAX


11:30 AM - 11:45 AM
(15 mins)
12:00 PM
12:00 PM - 12:45 PM
(45 mins)

BODYFLOW®


12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

ZUMBA


12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
1:00 PM
1:00 PM - 1:30 PM
(30 mins)
4:00 PM
4:00 PM - 5:00 PM
(60 mins)

4:00 PM - 5:00 PM
(60 mins)
4:30 PM
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:00 PM
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)

5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)

5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)

5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

ZUMBA


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
7:00 PM

YOGA


7:00 PM - 8:30 PM
(90 mins)

BODYFLOW®


7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)

Group Fitness Hot Yoga Schedule
Oct 8, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:15 AM
9:15 AM - 10:30 AM
(75 mins)
10:15 AM
10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
12:00 PM
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

12:00 PM - 1:15 PM
(75 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
3:15 PM

HOT YIN YOGA


3:15 PM - 4:30 PM
(75 mins)
4:30 PM
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
4:45 PM
4:45 PM - 5:45 PM
(60 mins)
5:00 PM

HOT POWER YOGA


5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PM

HOT YIN YOGA


5:30 PM - 6:45 PM
(75 mins)
5:45 PM
5:45 PM - 7:00 PM
(75 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 7:15 PM
(75 mins)
6:15 PM
6:15 PM - 7:30 PM
(75 mins)
6:30 PM

HOT YIN YOGA


6:30 PM - 7:45 PM
(75 mins)
7:00 PM
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:15 PM
7:15 PM - 8:30 PM
(75 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Oct 8, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM

RIDE


6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
6:10 AM
6:10 AM - 7:05 AM
(55 mins)
9:00 AM

RIDE


9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
10:00 AM
10:00 AM - 10:55 AM
(55 mins)
11:00 AM
11:00 AM - 11:55 AM
(55 mins)
12:00 PM
12:00 PM - 12:55 PM
(55 mins)

12:00 PM - 12:55 PM
(55 mins)

12:00 PM - 12:55 PM
(55 mins)
5:00 PM

RIDE


5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)

RIDE


5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)

6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)

RIDE


6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)
7:00 PM
7:00 PM - 7:55 PM
(55 mins)