Group Fitness Class Schedule
St. Albert Inglewood Village, St. Albert, Alberta - Coed

525 St. Albert Trail St. Albert Alberta  T8N 5Z1
(780) 460-4525

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMBODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
9:00 AMBODYSTEP™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
BODYSTEP™
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)
CXWORX™
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)
BODYPUMP™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AMCXWORX™
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)
BODYATTACK™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
CXWORX™
9:30 AM - 10:00 AM
(30 mins)
10:00 AMBODYFLOW®
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
BODYATTACK™
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
11:00 AMZUMBA
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
5:30 PMBODYATTACK™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PMBODYPUMP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
YOGA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
CXWORX™
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PMBODYJAM™
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:30 PMBODYFLOW®
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
YOGA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMRPM™
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
RPM™
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
9:00 AMRPM™
9:00 AM - 9:55 AM
(55 mins)
RPM™
9:00 AM - 9:55 AM
(55 mins)
10:00 AMRPM™
10:00 AM - 10:55 AM
(55 mins)
RPM™
10:00 AM - 10:55 AM
(55 mins)
5:30 PMRPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
RPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
RPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
7:00 PMRIDE
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)