GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Scarborough Markington, Scarborough, Ontario - Coed

3660 Kingston Road Scarborough Ontario  M1M 1R9
(416) 265-3396

Back to club page

Group Fitness Aqua Schedule
Jan 7, 2019 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:00 AM

AQUA FIT


9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)

AQUA FIT


9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)

AQUA DEEP


9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)

AQUA FIT


9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AM

AQUA FIT


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
6:30 PM

AQUA FIT


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:30 PM

AQUA FIT


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

AQUA FIT


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Mind/Body Schedule
Jan 7, 2019 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:30 AM

YOGA


8:30 AM - 10:00 AM
(90 mins)
9:00 AM

YOGA


9:00 AM - 10:15 AM
(75 mins)
9:30 AM

VINYASA YOGA


9:30 AM - 10:45 AM
(75 mins)

YOGA


9:30 AM - 11:00 AM
(90 mins)

YOGA


9:30 AM - 11:00 AM
(90 mins)

BODYFLOW®


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

PILATES


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AM

YIN YOGA


10:30 AM - 12:00 PM
(90 mins)

POWER YOGA


10:30 AM - 11:45 AM
(75 mins)

VINYASA YOGA


10:30 AM - 11:45 AM
(75 mins)
11:00 AM

MEDITATION


11:00 AM - 11:45 AM
(45 mins)
6:30 PM

VINYASA YOGA


6:30 PM - 7:45 PM
(75 mins)

VINYASA YOGA


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

YIN YOGA


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

YOGA


6:30 PM - 7:45 PM
(75 mins)

PILATES


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:45 PM

YOGA


7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)

VINYASA YOGA


7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Jan 7, 2019 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)

6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
8:30 AM

RIDE


8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

RIDE


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

RIDE


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)

RIDE


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

RIDE


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Jan 7, 2019 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
8:15 AM
8:15 AM - 9:15 AM
(60 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AM

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:30 AM

ZUMBA


11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
12:00 PM

YOGA


12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

ZUMBA


12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
12:15 PM

HIIT


12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)

5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PM

SOCA DANCE PARTY


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

CARDIO KICKBOXING


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

ZUMBA


6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:30 PM
7:30 PM - 8:00 PM
(30 mins)

7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
8:00 PM
8:00 PM - 8:30 PM
(30 mins)