GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Ajax Rossland Road, Ajax, Ontario - Coed

306 Rossland Road East Ajax Ontario  L1Z 0L9
(905) 619-0876

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
9:15 AM
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

CORE


9:15 AM - 9:45 AM
(30 mins)

HIIT


9:15 AM - 10:00 AM
(45 mins)

ZUMBA


9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
9:45 AM

JILLIAN MICHAELS BODYSHRED ™


9:45 AM - 10:15 AM
(30 mins)
10:00 AM

PILATES


10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
10:15 AM

YOGA


10:15 AM - 11:30 AM
(75 mins)

BODYFLOW®


10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

ZUMBA


10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)

10:15 AM - 11:15 AM
(60 mins)
11:15 AM
11:15 AM - 12:15 PM
(60 mins)
4:45 PM
4:45 PM - 5:45 PM
(60 mins)
5:45 PM

ZUMBA


5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)

5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)

5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)

ZUMBA


5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)

5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
6:45 PM
6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)

6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)

6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)

JILLIAN MICHAELS BODYSHRED ™


6:45 PM - 7:15 PM
(30 mins)
7:15 PM

CORE


7:15 PM - 7:45 PM
(30 mins)
7:45 PM

BODYFLOW®


7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)

Group Fitness Hot Yoga Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:15 AM
9:15 AM - 10:30 AM
(75 mins)

9:15 AM - 10:45 AM
(90 mins)
9:30 AM

HOT YOGA FOUNDATIONS


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:15 AM

HOT YIN YOGA


10:15 AM - 11:45 AM
(90 mins)

10:15 AM - 11:45 AM
(90 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 12:00 PM
(90 mins)
5:45 PM
5:45 PM - 7:00 PM
(75 mins)

5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
6:45 PM
6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)
7:00 PM
7:00 PM - 8:15 PM
(75 mins)
7:15 PM

HOT YIN YOGA


7:15 PM - 8:30 PM
(75 mins)
7:45 PM

HOT YOGA FOUNDATIONS


7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)
8:00 PM

HOT POWER YOGA


8:00 PM - 9:15 PM
(75 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
8:15 AM
8:15 AM - 9:10 AM
(55 mins)

8:15 AM - 9:10 AM
(55 mins)
9:15 AM
9:15 AM - 10:10 AM
(55 mins)
10:15 AM
10:15 AM - 11:10 AM
(55 mins)
5:45 PM
5:45 PM - 6:40 PM
(55 mins)

5:45 PM - 6:40 PM
(55 mins)

5:45 PM - 6:40 PM
(55 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 6:55 PM
(55 mins)
6:50 PM
6:50 PM - 7:45 PM
(55 mins)