Group Fitness Class Schedule
Scarborough Cedarbrae Mall, Scarborough, Ontario - Coed

3495 Lawrence Ave. East Scarborough Ontario  M1H 1B2
(416) 646-2925

Back to club page

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
5:45 AMRIDE
5:45 AM - 6:30 AM
(45 mins)
RIDE
5:45 AM - 6:45 AM
(60 mins)
RIDE
5:45 AM - 6:45 AM
(60 mins)
8:30 AMRPM™
8:30 AM - 9:25 AM
(55 mins)
RIDE
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:30 AMRPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
RPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
5:00 PMRPM™
5:00 PM - 5:55 PM
(55 mins)
6:00 PMRIDE
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

Group Fitness Mind/Body Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:30 AMYOGA
6:30 AM - 7:30 AM
(60 mins)
PILATES/YOGA
6:30 AM - 7:30 AM
(60 mins)
8:30 AMYOGA
8:30 AM - 10:00 AM
(90 mins)
9:00 AMPILATES
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AMYOGA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
POWER YOGA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
YOGA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMYOGA
10:00 AM - 11:30 AM
(90 mins)
10:15 AMYIN YOGA
10:15 AM - 11:30 AM
(75 mins)
10:30 AMGENTLE YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
VINYASA YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
5:30 PMVINYASA YOGA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
YOGA
5:30 PM - 7:00 PM
(90 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 10, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:30 AMBODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
ZUMBA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
ZUMBA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AMSCULPT & TONE
10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)
REGGAECISE
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
SOCA DANCE PARTY
10:30 AM - 11:15 AM
(45 mins)
HIIT
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
5:00 PMBODYPUMP™
5:00 PM - 5:45 PM
(45 mins)
5:45 PMHIIT
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
6:00 PMBODYPUMP™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:45 PMZUMBA
6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)
SCULPT & TONE
6:45 PM - 7:45 PM
(60 mins)
7:00 PMSOCA DANCE PARTY
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:45 PMZUMBA
7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)

Group Fitness Studio B Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:30 AMYOGA
6:30 AM - 7:30 AM
(60 mins)
9:30 AMYOGA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AMVINYASA YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:30 AMYOGA
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
5:30 PMYIN YOGA
5:30 PM - 7:00 PM
(90 mins)
6:30 PMPILATES
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PMYIN YOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)