Group Fitness Class Schedule
Pickering Ridge, Pickering, Ontario - Coed

1755 Pickering Parkway, Unit 28 Pickering Ontario  L1V 6K5
(905) 426-7628

Back to club page

Group Fitness Aqua Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:30 AMAQUA FIT
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
AQUA FIT
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
7:00 PMAQUA FIT
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:15 PMAQUA FIT
7:15 PM - 8:15 PM
(60 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:30 AMBODYATTACK™
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:00 AMZUMBA
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
SCULPT & TONE
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
SCULPT & TONE
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
ATHLETIC TRAINING
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
ZUMBA
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AMZUMBA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMBODYCOMBAT™
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
FIRM PARTS
10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
FIRM PARTS
10:00 AM - 10:30 AM
(30 mins)
SCULPT & TONE
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:30 AMATHLETIC TRAINING
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
SCULPT & TONE
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
STEP
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:00 AMZUMBASTEP
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
12:00 PMLOW TO GO
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
LOW TO GO
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
5:00 PMSCULPT & TONE
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
HIIT
5:00 PM - 5:45 PM
(45 mins)
SCULPT & TONE
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
6:00 PMATHLETIC TRAINING
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
ZUMBA
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
ATHLETIC TRAINING
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
ATHLETIC TRAINING
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
7:00 PMZUMBA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
SOCA DANCE PARTY
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
ZUMBA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
8:00 PMZUMBA
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)

Group Fitness Mind/Body Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:15 AMYOGA
8:15 AM - 9:30 AM
(75 mins)
10:00 AMPILATES
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:30 AMYOGA
10:30 AM - 11:45 AM
(75 mins)
YOGA
10:30 AM - 11:45 AM
(75 mins)
YOGA
10:30 AM - 11:45 AM
(75 mins)
11:00 AMYOGA
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
7:15 PMYOGA
7:15 PM - 8:15 PM
(60 mins)
YOGA
7:15 PM - 8:15 PM
(60 mins)
8:00 PMYOGA
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)
YOGA
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:00 AMRIDE
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AMRIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMRIDE
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
RIDE
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
6:15 PMRPM™
6:15 PM - 7:10 PM
(55 mins)
7:00 PMRIDE
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)