Group Fitness Class Schedule
Whitby Consumers Drive, Whitby, Ontario - Coed / Women's

75 Consumers Drive Whitby Ontario  L1N 2C2
(905) 665-9692

Back to club page

Group Fitness Mind/Body Schedule
Sep 4, 2017 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:00 AMBODYFLOW®
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
YOGA
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
PILATES
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
YOGA
9:00 AM - 10:15 AM
(75 mins)
9:30 AMPILATES
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AMPILATES
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
YOGA
10:30 AM - 11:45 AM
(75 mins)
YOGA
10:30 AM - 12:00 PM
(90 mins)
6:30 PMBODYFLOW®
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
YOGA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:30 PMYOGA
7:30 PM - 8:45 PM
(75 mins)
YOGA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 4, 2017 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:15 AMBODYPUMP™
8:15 AM - 9:15 AM
(60 mins)
9:00 AMCORE
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)
CORE
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)
9:30 AMHIIT
9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)
ZUMBA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
HIIT
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
STRONG BY ZUMBA™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
HIIT
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
ZUMBA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AMBODYPUMP™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
SOCA DANCE PARTY
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
CXWORX™
10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)
FIRM PARTS
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
5:00 PMFIRM PARTS
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:30 PMBODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:00 PMHIIT
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
6:30 PMBODYCOMBAT™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
SOCA DANCE PARTY
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:00 PMBODYATTACK™
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:30 PMSOCA DANCE PARTY
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
8:00 PMZUMBA
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)

Group Fitness Aqua Schedule
Sep 4, 2017 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:00 AMAQUA FIT
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:15 AMAQUA FIT
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)
AQUA FIT
9:15 AM - 10:15 AM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 4, 2017 - Sep 2, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMRPM™
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
RPM™
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
9:30 AMRIDE
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
RPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
RPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
12:10 PMRPM™
12:10 PM - 12:55 PM
(45 mins)
5:30 PMRIDE
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)