Group Fitness Class Schedule
Winnipeg Grant Park, Winnipeg, Manitoba - Coed

1120 Grant Avenue Winnipeg Manitoba  R3M 2A6
(204) 231-1466

Back to club page

Group Fitness Hot Yoga Schedule
Sep 17, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMHOT YOGA
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
HOT YOGA
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
9:00 AMHOT POWER YOGA
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AMHOT YOGA
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
HOT YOGA FOUNDATIONS
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
HOT YOGA FOUNDATIONS
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMHOT YOGA
10:00 AM - 10:45 AM
(45 mins)
11:00 AMHOT YOGA
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
HOT YOGA
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
12:05 PMHOT YOGA
12:05 PM - 12:50 PM
(45 mins)
HOT YOGA
12:05 PM - 1:05 PM
(60 mins)
5:00 PMHOT YOGA
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
5:15 PMHOT YOGA
5:15 PM - 6:15 PM
(60 mins)
5:30 PMHOT POWER YOGA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
HOT YOGA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PMHOT POWER YOGA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
HOT YIN YOGA
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
HOT YOGA
6:30 PM - 7:45 PM
(75 mins)
7:30 PMHOT YIN YOGA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
7:45 PMHOT YIN YOGA
7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)
8:00 PMHOT YIN YOGA
8:00 PM - 9:00 PM
(60 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 17, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMBODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYATTACK™
6:00 AM - 6:30 AM
(30 mins)
BODYSTEP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
6:30 AMCXWORX™
6:30 AM - 7:00 AM
(30 mins)
9:00 AMBODYCOMBAT™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:00 AM - 10:00 AM
(60 mins)
9:30 AMBODYSTEP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
SH’BAM™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
NEWBODY
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:00 AMBODYFLOW®
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
ZUMBA
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
BODYATTACK™
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
10:30 AMBODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
NEWBODY
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
CXWORX™
10:30 AM - 11:00 AM
(30 mins)
BODYPUMP™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:00 AMYOGA
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
SH’BAM™
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
BODYJAM™
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
12:00 PMYOGA
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
CXWORX™
12:00 PM - 12:30 PM
(30 mins)
3:00 PMYOGA
3:00 PM - 4:30 PM
(90 mins)
4:30 PMBODYFLOW®
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:00 PMBODYCOMBAT™
5:00 PM - 6:00 PM
(60 mins)
CXWORX™
5:00 PM - 5:30 PM
(30 mins)
5:30 PMBODYSTEP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYJAM™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:00 PMCXWORX™
6:00 PM - 6:30 PM
(30 mins)
CXWORX™
6:00 PM - 6:30 PM
(30 mins)
6:30 PMBODYATTACK™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYSTEP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
7:30 PMBODYPUMP™
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
BODYJAM™
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
YOGA
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)
8:30 PMZUMBA
8:30 PM - 9:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 17, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMRPM™
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
9:15 AMRPM™
9:15 AM - 10:10 AM
(55 mins)
9:30 AMRPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
RPM™
9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
10:00 AMRPM™
10:00 AM - 10:55 AM
(55 mins)
10:30 AMRIDE
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
4:30 PMRPM™
4:30 PM - 5:25 PM
(55 mins)
5:30 PMRPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
6:15 PMRPM™
6:15 PM - 7:10 PM
(55 mins)
6:30 PMRPM™
6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)
RIDE
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)