GoodLife Fitness

Group Fitness Class Schedule
Brampton Mclaughlin Corners, Brampton, Ontario - Coed / Women's

10088 Mclaughlin Road N Brampton Ontario  L7A 2X6
(905) 840-3120

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Dec 10, 2018 - Dec 16, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)

6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)

6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
8:30 AM
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

STRONG BY ZUMBA™


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

ZUMBA


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AM

BODYFLOW®


10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)

10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:30 AM

ZUMBA


11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)

11:30 AM - 12:00 PM
(30 mins)
12:00 PM
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)

HIIT


12:00 PM - 12:30 PM
(30 mins)

12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
12:30 PM
12:30 PM - 1:00 PM
(30 mins)
5:15 PM
5:15 PM - 6:15 PM
(60 mins)

5:15 PM - 6:15 PM
(60 mins)

ZUMBA


5:15 PM - 6:15 PM
(60 mins)

5:15 PM - 6:15 PM
(60 mins)
6:15 PM
6:15 PM - 7:15 PM
(60 mins)

STRONG BY ZUMBA™


6:15 PM - 7:15 PM
(60 mins)

6:15 PM - 7:15 PM
(60 mins)

STRONG BY ZUMBA™


6:15 PM - 7:15 PM
(60 mins)

BODYFLOW®


6:15 PM - 7:15 PM
(60 mins)
7:15 PM

ZUMBA


7:15 PM - 8:15 PM
(60 mins)

7:15 PM - 8:15 PM
(60 mins)

7:15 PM - 8:15 PM
(60 mins)

7:15 PM - 7:45 PM
(30 mins)

BOLLY DANCE CARDIO


7:15 PM - 8:15 PM
(60 mins)
7:45 PM
7:45 PM - 8:45 PM
(60 mins)
8:15 PM

BOLLY DANCE CARDIO


8:15 PM - 9:15 PM
(60 mins)

ZUMBA


8:15 PM - 9:15 PM
(60 mins)

ZUMBA


8:15 PM - 9:15 PM
(60 mins)

Group Fitness Hot Yoga Schedule
Sep 3, 2018 - Dec 16, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
9:30 AM
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:35 AM
10:35 AM - 11:35 AM
(60 mins)

10:35 AM - 11:35 AM
(60 mins)

10:35 AM - 11:35 AM
(60 mins)

10:35 AM - 11:35 AM
(60 mins)

10:35 AM - 11:35 AM
(60 mins)
11:00 AM
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)

11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
4:45 PM

MEDITATION


4:45 PM - 5:45 PM
(60 mins)

HOT YIN YOGA


4:45 PM - 5:45 PM
(60 mins)
6:00 PM
6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)

6:00 PM - 7:00 PM
(60 mins)
7:30 PM
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

HOT YIN YOGA


7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Dec 10, 2018 - Dec 16, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AM
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)

6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
8:30 AM
8:30 AM - 9:25 AM
(55 mins)

8:30 AM - 9:25 AM
(55 mins)
9:30 AM

RIDE


9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)

9:30 AM - 10:25 AM
(55 mins)
10:30 AM
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)

10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
5:30 PM
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
6:30 PM
6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)

6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)

6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)

6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)
7:30 PM
7:30 PM - 8:25 PM
(55 mins)

Group Fitness Aqua Schedule
Dec 10, 2018 - Dec 16, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
8:00 AM

AQUA ZUMBA


8:00 AM - 9:00 AM
(60 mins)
7:15 PM

AQUA ZUMBA


7:15 PM - 8:00 PM
(45 mins)
7:30 PM

AQUA ZUMBA


7:30 PM - 8:15 PM
(45 mins)