Group Fitness Class Schedule
Halifax Park Lane, Halifax, Nova Scotia - Coed

5657 Spring Garden Rd. Halifax Nova Scotia  B3J 3R9
(902) 425-2348

Back to club page

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:15 AMRPM™
6:15 AM - 7:10 AM
(55 mins)
RPM™
6:15 AM - 7:10 AM
(55 mins)
RPM™
6:15 AM - 7:10 AM
(55 mins)
10:00 AMRPM™
10:00 AM - 10:55 AM
(55 mins)
10:30 AMRPM™
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
12:05 PMRPM™
12:05 PM - 1:00 PM
(55 mins)
RPM™
12:05 PM - 1:00 PM
(55 mins)
5:30 PMRPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
RPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
RPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
RPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 3, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:15 AMBODYPUMP™
6:15 AM - 7:15 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:15 AM - 7:15 AM
(60 mins)
9:30 AMBODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
10:30 AMBODYATTACK™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:00 AMBODYPUMP™
11:00 AM - 12:00 PM
(60 mins)
11:30 AMCXWORX™
11:30 AM - 12:00 PM
(30 mins)
12:00 PMCXWORX™
12:00 PM - 12:30 PM
(30 mins)
12:05 PMBODYPUMP™
12:05 PM - 12:50 PM
(45 mins)
BODYPUMP™
12:05 PM - 12:50 PM
(45 mins)
RPM™
12:05 PM - 1:00 PM
(55 mins)
12:30 PMCXWORX™
12:30 PM - 1:00 PM
(30 mins)
CXWORX™
12:30 PM - 1:00 PM
(30 mins)
5:30 PMBODYJAM™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:30 PMBODYATTACK™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
CXWORX™
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
CXWORX™
6:30 PM - 7:00 PM
(30 mins)
7:00 PMYOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
YOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
7:30 PMBODYPUMP™
7:30 PM - 8:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Hot Yoga Schedule
Sep 17, 2018 - Sep 30, 2018

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
10:00 AMHOT POWER YOGA
10:00 AM - 11:00 AM
(60 mins)
12:00 PMHOT YIN YOGA
12:00 PM - 1:00 PM
(60 mins)
12:05 PMHOT POWER YOGA
12:05 PM - 12:50 PM
(45 mins)
4:30 PMHOT YOGA FOUNDATIONS
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
HOT YOGA
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:45 PMHOT YOGA
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
HOT POWER YOGA
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
HOT YOGA
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
HOT YOGA
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
HOT YOGA FOUNDATIONS
5:45 PM - 6:45 PM
(60 mins)
7:00 PMHOT YIN YOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)
HOT YIN YOGA
7:00 PM - 8:00 PM
(60 mins)