Group Fitness Class Schedule
Peterborough Monaghan, Peterborough, Ontario - Coed

898 Monaghan Road, Unit 3 Peterborough Ontario  K9J 5K4
(705) 743-3054

Back to club page

Group Fitness CoEd Schedule
Sep 10, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMBODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
8:30 AMBODYFLOW®
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
CXWORX™
8:30 AM - 9:00 AM
(30 mins)
BODYPUMP™
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
9:00 AMCXWORX™
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)
CXWORX™
9:00 AM - 9:30 AM
(30 mins)
9:30 AMBODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYATTACK™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYCOMBAT™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYSTEP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
BODYPUMP™
9:30 AM - 10:30 AM
(60 mins)
TONE
9:30 AM - 10:15 AM
(45 mins)
10:15 AMCORE
10:15 AM - 10:30 AM
(15 mins)
10:30 AMTONE
10:30 AM - 11:15 AM
(45 mins)
BODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
20/20/20
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
BODYFLOW®
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
YOGA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
ZUMBA
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
SH’BAM™
10:30 AM - 11:30 AM
(60 mins)
11:15 AMCORE
11:15 AM - 11:30 AM
(15 mins)
11:30 AMBODYFLOW®
11:30 AM - 12:30 PM
(60 mins)
12:15 PMCXWORX™
12:15 PM - 12:45 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
PILATES
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
BODYPUMP™
12:15 PM - 1:00 PM
(45 mins)
4:00 PMCXWORX™
4:00 PM - 4:30 PM
(30 mins)
4:30 PMBODYATTACK™
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
TONE
4:30 PM - 5:15 PM
(45 mins)
BODYCOMBAT™
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
BODYPUMP™
4:30 PM - 5:30 PM
(60 mins)
5:30 PMBODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
HIIT
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
BODYPUMP™
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
ZUMBA
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
5:30 PM - 6:30 PM
(60 mins)
6:00 PMCXWORX™
6:00 PM - 6:30 PM
(30 mins)
6:30 PMBODYFLOW®
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYATTACK™
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)
BODYFLOW®
6:30 PM - 7:30 PM
(60 mins)

Group Fitness Cycling Schedule
Sep 10, 2018 - Sep 1, 2019

TimeMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday
6:00 AMRPM™
6:00 AM - 6:55 AM
(55 mins)
RIDE
6:00 AM - 7:00 AM
(60 mins)
8:30 AMRIDE
8:30 AM - 9:30 AM
(60 mins)
RIDE
8:30 AM - 9:00 AM
(30 mins)
9:00 AMRPM™
9:00 AM - 9:55 AM
(55 mins)
10:30 AMRPM™
10:30 AM - 11:25 AM
(55 mins)
12:15 PMRPM™
12:15 PM - 1:10 PM
(55 mins)
4:30 PMRPM™
4:30 PM - 5:25 PM
(55 mins)
5:30 PMRPM™
5:30 PM - 6:25 PM
(55 mins)
RPM™
5:30 PM - 6:00 PM
(30 mins)
6:30 PMRPM™
6:30 PM - 7:25 PM
(55 mins)